catering

Heeft u iets te vieren in uw bedrijf, of thuis, en wilt u met zijn allen genieten van de authentieke Griekse keuken? Laat ons uw catering verzorgen en uw feest wordt een Grieks succes.

Er zijn diverse mogelijkheden en keuzes uit een zeer uitgebreide menukaart die samengesteld is door onze ervaren Griekse koks. De gerechten kunnen samengesteld worden zoals u het wenst. Vis, vlees en vegetarische gerechten, van mild gekruid tot pikant. Naast heerlijke Griekse gerechten, kunnen wij ook verschillende koude en warme mezedes (Griekse tapas) aanbieden.

Voor meer informatie of een bestelling kunt u contact opnemen via tel. 035-6216274. Natuurlijk kunt u ook gezellig langs komen.

restaurant-4

Voor vergaderingen, feesten, huwelijken, verjaardagsfeesten, familiefeestjes, kinderfeestjes, cursussen, workshops hebben wij de perfecte zaal voor u beschikbaar.

Het maximaal aantal personen is afhankelijk van de gewenste opstelling. In totaal beschikt ons restaurant over ongeveer 70 zitplaatsen.

De hoogte van de huur is afhankelijk van het gebruik. Bij bruiloften, recepties, verjaardagen en diverse andere feestjes berekenen wij geen zaalhuur.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden en maak een afspraak om onze locatie te bekijken en verdere wensen te bespreken.

feesten

Ons sfeervolle restaurant biedt veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, vergaderingen, workshops, huwelijken, verjaardags- en kinderfeestjes en diverse andere feesten.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden en maak een afspraak om onze locatie te bekijken en verdere wensen te bespreken.

live-muziek

Heeft u iets te vieren en wilt u graag uw feest/vergadering met Live Muziek aanvullen?

Wij kunnen op verzoek Live Muziek of andere diverse activiteiten organiseren. Bel of mail ons voor de mogelijkheden of kom ook even gezellig langs.

Wij organiseren zelf ook af en toe avonden met Griekse Live Muziek. Neem een kijkje in de kalender voor meer informatie.